De frambozenrassen

van ADVANCED BERRY BREEDING

Kwanza

KWANZA®

DE NIEUWE STANDAARD VOOR KWALITEIT

Kwanza® is een framboos van topklasse. Deze herfstframboos onderscheidt zich door de
opvallend grote vruchten met een heldere, oranjerode kleur. Andere sterke eigenschappen zijn de goede smaak en houdbaarheid. Voor de teler niet onbelangrijk: Kwanza® geeft een hoge opbrengst en is snel te plukken. Alle kwaliteiten samen maakt van Kwanza® een topras.

Lees meer..

Kweli

KWELI®

HOUDBAARHEID TEN TOP!

Kweli® is een vrij universeel te gebruiken herfstframboos met een aantal opvallende kenmerken. Het ras is gemakkelijk te telen en levert een hoge tot zeer hoge opbrengst. De ronde vruchten zijn zeer goed houdbaar, waardoor transport over grotere afstanden goed mogelijk is en nieuwe markten binnen bereik komen. Dat maakt Kweli® tot een zeer aantrekkelijk ras voor veel producenten.

Lees meer..

MAPEMA®

VROEG RAS MET HOGE OPBRENGST

Mapema® is een vroege herfstframboos die makkelijk groeit en een hoge productie geeft. De grote conische vruchten hebben een vrij donkere frambozenkleur en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn bovendien goed te plukken.

Lees meer..

IMARA®

WANNEER PRODUCTIE TELT

Imara® is een gemakkelijk te telen herfstframboos die een zeer hoge productie geeft. Dit ras is een goede groeier en produceert grote conische vruchten van goede kwaliteit. Bovendien zijn deze vruchten gemakkelijk te plukken.

Lees meer..

WENGI

VEEL VAN HET GOEDE

Wengi is een herfstframboos die een enorme opbrengst geeft. Veel andere rassen hebben op dit vlak het nakijken. De frambozen hebben een mooie, lichte kleur. Bovendien kunnen ze lang worden bewaard en zijn ze goed te transporteren. Het ras verdraagt hoge temperaturen goed en is gemakkelijk te telen.

Lees meer..

SHANI

IN ALLE OPZICHTEN UITBUNDIG

Shani is een herfstframboos die zeer vroeg in productie komt. Opvallend aan dit ras is dat het ook in lichtarme omstandigheden bloemen en frambozen blijft produceren. Het ras is daarmee primair geschikt voor een winterteelt in gebieden met een mediterraan klimaat. Shani produceert mooie frambozen en geeft een hoge opbrengst.

Lees meer..

RAFIKI

DE VRIEND VAN IEDERE TELER

Rafiki is een nieuwe herfstframboos die in veel teeltgebieden zeer goed toegepast kan worden.
Dit ras, dat meestal vrij van doorntjes is, is zeer makkelijk te telen en geeft een zeer hoge opbrengst. De mooie vruchten zijn lang houdbaar, wat transport over grote afstanden mogelijk maakt. Deze kenmerken bij elkaar maakt Rafiki tot de vriend van iedere teler.

Lees meer..

JAMBO®

DE GOUDEN FRAMBOOS

Jambo® is een nieuwe herfstframboos die stevige vruchten met een opvallende, heldere gele kleur produceert. Ook dagen na de oogst laten de frambozen deze gele kleur zien.

Lees meer..

SARAFINA

DE HELDERE STER

Sarafina is een nieuwe ster in de wereld van herfstframbozen. Dit ras produceert geweldig mooie, grote frambozen met een heldere, oranjerode frambozenkleur. De frambozen hebben een goede smaak, zijn conisch, stevig en bovendien opvallend makkelijk te plukken.

Lees meer..

De rassen van Advanced Berry Breeding zijn beschermd door kwekersrecht, merkrecht en plant patents. Voor zowel de productie en verkoop van planten als de fruitproductie is een licentie nodig. Licenties worden op aanvraag verstrekt door Advanced Berry Breeding. Voor meer informatie stuur een email naar info@abbreeding.nl